‘'Koşullar önemli''

‘

Yarın yapılacak seçimde, Kent Konseyi yürütme kuruluna aday olan İnş. Müh. Temsilcisi Gürkan İlgın, Bandırma'nın gelişmesine ışık tutacak kent konseyi yürütme kurulunda mesleki yeterliliği ön koşul olması gerektiğini söyledi.

İnş. Müh. Odası, Bandırma Temsilcisi İnş. Müh. Gürkan İlgın Kent Konseyi, yürütme kuruluna aday oldu.

Bandırma’da yarın yapılacak Kent Konseyi Başkanlığına ve yürütme kuruluna aday adayları bir biri ardına adaylıklarını açıklarken, bir açıklamada İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilcisi İnş. Müh. Gürkan İlgın’dan geldi.

İlgın; Bu dönem kent konseyi yönetim kurulunda yer alıp, hizmetlerimizle kendimizi ispat etmeliyiz. Bandırma beklentileri olan bir kent, bu mozaik içinde farklı görüşlerin toplum bazında destek gören beklentilerini yaşama geçirmek için güçlü bir kent konseyine ihtiyaç var.  Bugüne dek yapılagelen çalışmaları yakinen izledim. Hizmeti geçenlere teşekkür ederim, ancak yapılanların yeterli olmadığı düşüncesindeyim, Kent konseyi yürütme kurulu her geçen gün gelişip büyüyen Bandırma’mızın beklentileri ile örtüşen yeterliliğe sahip bir ekip olmalıdır. Bu noktada değerli kent konseyi üyelerinin sağduyu ile davranacaklarına inancım tamdır. Ben İnşaat Mühendisi kimliğim ile kendi meslek kulvarımda faaliyet gösteren, TMMOB çatısı altındaki Mimarlar odası, Elektrik ve Makine mühendisleri odaları temsilciliklerinden de aldığım destek ile yarışa katıldım.’’

 ‘’Yarın yapılacak Kent Konseyi seçimlerini sivil toplumun sesi olması yönünden önemsiyorum, Bu noktada tüm konsey üyelerinin oylarını bekliyorum.’’ Dedi.

 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı